Tuesday, May 16, 2017

heritage




 最近すごく、手に興味がある。
手は人生を語ると思っている。




イチゴいりうどん。

菜食になってから、
冷蔵庫の中がきれいになった。
肉が腐るから、何か作らないと、
などいう心配もなくなった。
ようは、ほとんど腐るものがない。

今朝は、うどんをたべようとしたら、
中にいれるものがない。
なぜか、たまごもない。

後は、チーズ、ジャム、スモークサーモン、ドライドトマト、
オリーブ、ピーマン、にんにく、にんじん、解凍していたイチゴ、ねぎ、冷凍マッシュルーム。冷凍グリーンピース。ズッキーニ。

ということで、イチゴ、ねぎ、マッシュルーム入り、うどんのできあがり。
生まれて初めて食べた、いちごいりうどん。

感想?
冷凍のイチゴはだめ。
新鮮なイチゴだったら、よかったかもと思う。

Since I've come to be a vegetarian, our fridge has turned to so clean and simple.
When I wanted to eat Japanese noodle which is called Udon for a breakfast this morning, I checked the fridge.
Cheese, Jam, strawberries smoke salmon, tomato tomatoes, olive, green pepper, garlic, some car strawberries, spring onion, frozen mushrooms, frozen green peas, and zucchini.
Unfortunately, there were no eggs this morning.
So I felt like there were nothing to put into the udon.
As long as I put a udon into a pan, I couldn't change my plan.
So I picked up spring onion, frozen mushroom, and strawberries.

One thing, I can tell you that frozen strawberries are not great. It would've been great if I had had some fresh strawberries.


Thank you for coming to my watercolour diary.
Happy painting!!
Have a good day.






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